LOSE  | YOURSELF

DISCOVER | YOURSELF

Kjerringsveiven logo

ALLTID
FØRSTE

LØRDAG

I SEPTEMBER

RJUKAN I TELEMARK


«Vi hadde ikke forestilt oss at vi ville få så god respons på «pakka vår» – fjelltur i flott natur, med kultur attåt. Vi synes det er moro at så mange damer, enkeltvis eller i grupper finner veien til Kjerringsveiven, og gjør en
skikkelig jentehelg ut av det! »

3.september 2022

Om KJERRINGsveiven

KJERRINGsveiven er en fjellmarsj som bare er for damer!

 

Er det kanskje på tide å samle hele jentegjengen og reise bort en helg? KJERRINGsveiven byr på opplevelser hvor du og venninnene kan kombinere fjelltur i storslått natur, fjellspa i vår fantastiske Våeråi Spa&Helse , shopping på KJERRINGtorget og fantastisk musikk og underholdning både i løypa og utenfor. Ring jentegjengen og sett kursen mot KJERRINGsveiven!

Marsjen er helt uten tidtaking. Turen starter ved Rjukan Fjellstue, tar deg opp langs randen av Hardangervidda, med den flotteste utsikten mot bla Gaustatoppen. Her går turen i variert terreng til vi kommer i mål ved Gvepseborg. Underveis er det underholdning av diverse innslag.

Bli med på jentenes fjellmarsj du også!
 

Påmelding

Meld deg på til årets KJERRINGsveiv.

 

Påmeldingen starter 1.april

Om løypa

KJERRINGsveiven er en fjellmarsj som bare er for oss damer.

 

Les mer om løypa her.

Busstider

Oversikt over alle busstidene til årets KJERRINGsveiv. 

 


Vi sees!

Miljøfyrtårn

HURRA! Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert! Nå har vi det synlige beviset på at vi tar vår del av ansvaret og gjør konkrete bærekraftstiltak.